Op dit moment zijn wij telefonisch onbereikbaar, u kunt ons een e-mail sturen. Wij geven prioriteit aan mensen die op reis zijn of de komende dagen op reis gaan. Bedankt voor uw begrip.
Combi-trip naar Lissabon en Porto incl. vlucht en trein v.a € 399,00 p.p.
5-daagse combi-trip naar Lissabon en Porto incl. vlucht, trein en ontbijt

Zie twee prachtige steden van Portugal met deze Combi-trip! Je begint in de prachtige stad Lissabon. Historische trams, smalle steegjes, mooie uitzichten, moderne metro en winkelcentra: in Lissabon tref je het allemaal. Na twee overnachtingen vertrek je met de trein naar de prachtige stad Porto. Wie denkt er bij Porto nu niet meteen aan de heerlijke portwijn, die vanuit deze stad de wereld veroverde? maar Porto is meer dan alleen wijn. Het is een levendige havenstad met een schilderachtige ligging aan de monding van de Douro!

Daarom is dit een goede deal
  • 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vlucht naar Lissabon vanaf Amsterdam, Eindhoven of Brussel
  • Treinticket Lissabon - Porto (tourist class)
  • Vlucht van Porto naar Amsterdam, Eindhoven of Brussel
  • Tip: bezoek Castelo de Sao Jorge of Biarro Alto in Lissabon
  • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Je komt aan op de luchthaven van Lissabon. In deze stad verblijf je twee nachten in het America Diamonds Hotel***. Op de derde dag vertrek je met de trein naar Porto. Hier overnacht je twee nachten in Hotel Stay Hotel Porto Centro Trindade***. Op de vijfde dag vlieg je vanuit Porto weer terug, afhankelijk van je keuze naar Eindhoven, Amsterdam of Brussel.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
America Diamonds Hotel
R. Tomás Ribeiro 47,
Lissabon, Portugal
Kaart
R. Tomás Ribeiro 47, Lissabon, Portugal

America Diamonds Hotel is gelegen in het hart van Lissabon. Met metrostation van Picoas bevindt zich recht tegenover het hotel. Alle kamers van het hotel hebben een moderne inrichting en zijn standaard voorzien een kluisje, telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

ANVR SGR
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal