Fly & drive door schitterend Portugal v.a € 399,00 p.p.
Geniet met deze 8-daagse rondreis door Portugal incl. vlucht en autohuur

Historische trams, smalle steegjes, mooie uitzichten, moderne metro en winkelcentra: in de steden van Portugal tref je het allemaal. Geniet hier van de rijke geschiedenis, de gezellige kleurrijke pleintjes en straatjes en niet te vergeten van de prachtige oude architectuur! Zie in 8 dagen 5 prachtige Portugese steden. Met de huurauto heb je alle vrijheid om van dit prachtige land te genieten.

Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen incl. ontbijt
  • Retourvlucht naar Lissabon vanaf luchthaven naar keuze
  • 8 dagen autohuur incl. basisverzekering
  • Je verblijft in uitstekende 3*- en 4*-hotels
  • Hotels zijn top beoordeeld op Zoover!
  • Tip: doe een portproeverij in Porto
  • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisschema 8-daagse rondreis

Dag 1: Vandaag vlieg je naar de hoofdstad van Portugal: Lissabon! Op het vliegveld haal je direct je auto op en reis je naar Residencial Horizonte***, het eerste hotel van deze week. De accommodatie ligt op ca. 20 km van het vliegveld.

Dag 2: Deze dag breng je door in de stad Lissabon. Bezoek de historische binnenstad met als hoogtepunt de Rua Augusta, Lissabons grootste en bekendste winkelstraat met vele chique winkels, gezellige terrasjes en straatartiesten.

Dag 3: Op dag 3 neem je afscheid van Lissabon en vertrek je naar Batalha/Leiria, een tocht van ca. 150 km. Batalha is een stad die bekendstaat om de rijke cultuur. Het prachtige stadsklooster staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Je overnacht in Casa de Outerio***.

Dag 4: Halverwege de week zet je koers naar de volgende bestemming: Coimbra! Een autorit van ca. 80 km breng je naar Stay Hotel Coimbra Centro***. Coimbra is door de aanwezigheid van een universiteit een echte studentenstad, waardoor de plaatselijke horeca zeer levendig is. Er zijn dan ook veel gezellige clubs, bars, terrassen en restaurants te vinden.

Dag 5: De vijfde dag van deze autorondreis brengt je naar Porto, een grote en belangrijke stad in Portugal. De mooie smalle straten en de prachtige vergezichten in het stadscentrum maken een trip naar Porto tot een bijzondere ervaring. Je overnacht in Star Inn Porto***, wat vanaf Coimbra ca. 120 km rijden is.

Dag 6: Van Porto reis je vandaag af naar Viseu, een reis van ca. 130 km. Je overnacht in deze stad in Palacio dos Melos****. Viseu is een echte wijnstad: wijn is dan ook niet voor niets één van de belangrijkste exportproducten hier. Verder is de stad rijk aan kloosters, kapellen en kerken en heeft een historische wijk, Centro Historico. Deze wijk heeft smalle straatjes, verborgen steegjes en prachtige trappen.

Dag 7: Vandaag keer je langzamerhand weer terug richting Lissabon, maar niet voordat je voor de tweede keer gestopt bent in Batalha/Leiria, waar je ook nu weer overnacht in Casa do Outerio***. Tijdens je eerste verblijf niet alles van de stad kunnen zien? Geen probleem! Vandaag krijg je de kans deze prachtige stad nóg beter te ontdekken. De rit van Viseu naar Batalha is ca. 160 km.

Dag 8: De laatste dag van deze prachtige rondreis door Portugal! Een autorit van ca. 150 km brengt je weer terug naar Lissabon. Bij het vliegveld lever je je huurauto weer in om vervolgens huiswaarts te vliegen.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Residencial Horizonte - Fly & drive
Av. António Augusto de Aguiar 42,
Lissabon, Portugal
Kaart
Av. António Augusto de Aguiar 42, Lissabon, Portugal

Het Residencial Horizonte ligt in het centrum van Lissabon, tegenover metrostation Parque. Het biedt kamers met airconditioning en satelliet-tv. Het is vanaf het hotel 3,4 km naar het Castello de São George. Elke ochtend geniet je van een ontbijtbuffet met lokale en internationale gerechten in de ontbijtruimte van het Residencial Horizonte. De bar biedt verfrissende drankjes en lichte snacks.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. U kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor u verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien u ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center u verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en / of land verschillend.

Credit card verplicht!
Let op: er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De credit card die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere credit card wordt niet geaccepteerd. De credit card moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De credit card dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal