Ontdek de schoonheid van Jordanië incl. huurauto v.a € 505,00 p.p.
8-daagse fly & drive door Jordanië incl. vlucht en autohuur

Tijdens deze 8-daagse fly & drive door Jordanië bezoek je o.a. Amman, Wadi Rum, Petra en Aqaba. Door de strategische ligging, bij de Middellandse Zee en op de oude zijderoute, is Jordanië altijd een belangrijk gebied geweest en daardoor een bijzonder fascinerende reisbestemming. Na aankomst op de luchthaven in Amman wordt je welkom geheten door een lokale gids. Samen halen jullie de huurauto op waarmee je deze prachtige rondreis gaat maken. De hotels zijn voor je geboekt. Het enige dat je hoeft te doen is op tijd op de juiste bestemming aan te komen. Onderweg heb je de vrijheid om dit geweldige land te verkennen. De route begint in Amman, de bruisende en moderne hoofdstad en leidt je via de best bewaarde Grieks-Romeinse stad Jerash richting Petra en de Dode Zee.

Daarom is dit een goede deal
 • 7 overnachtingen incl. ontbijt
 • Retourvlucht Amsterdam/Brussel Zaventem - Amman
 • Ontvangst op de luchthaven van Amman
 • 8 dagen autohuur incl. verzekering
 • Verblijf in uitstekende 3*-hotels en een 4*-hotel
 • 1 x diner in Wadi Rum
 • Gratis toeristen VISA (indien via ons en op tijd aangevraagd)
 • Afwisselende route met alle highlights van Jordanië
 • Ontdek het prachtige Petra
 • Beleef een unieke ervaring in de Dode Zee
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Programma 8-daagse fly & drive Jordanië

Dag 1: Amsterdam/Brussel - Amman
Vlucht van Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van Jordanië: Amman. Na aankomst op de luchthaven in Amman wordt je welkom geheten door een lokale vertegenwoordiger. Samen doorloop je de douaneformaliteiten. Vervolgens haal je de huurauto op waarmee je deze prachtige rondreis gaat maken.
Overnachting in Amman in Toledo Hotel***

Dag 2: Amman - Um Qais - Jerash - Amman
Amman is de hoofdstad en grootste stad van Jordanië. Daar, in de drukte van het dagelijks leven, heb je de tijd om de stad te verkennen. Ontdek de grootste souks van de stad, mooie musea, oude bouwwerken, monumenten en culturele bezienswaardigheden. De Citadel-heuvel van Amman de Tempel van Hercules, het Romeinse forum met het Romeinse theater zijn slechts een paar van de bezienswaardigheden die je kunt zien. Aanrader is een bezoek aan Um Qais, de overblijfselen van de oude stad Gadara. Um Qais is gelegen in de heuvels boven de Jordaan-vallei. Je hebt er een prachtig uitzicht over het Meer van Tiberias en de Golanvlakte. Je kunt er ook voor kiezen om de stad Jerash te bezoeken. Jerash is een van de best bewaarde Grieks-Romeinse steden in het Midden-Oosten.
Overnachting in Amman in Toledo Hotel***

Dag 3: Amman - Madaba Vandaag verlaat je de hoofdstad en vertrek je richting de Petra. Slechts 20 minuten rijden ten zuiden van Amman, aan de Kings Highway, ligt de met mozaïek gevulde stad Madaba. Bekroond met een kleine kerk ligt deze historische stad in het midden van Jordanië's meest vruchtbare land. Het mooiste mozaïek dat tot nu toe is gevonden, bevindt zich nog steeds op de oorspronkelijke plaats op de vloer van de Grieks-orthodoxe kerk van St. George. Gelegen op 10 kilometer ten westen van Madaba, met uitzicht op de Jordaanvallei, ligt de berg Nebo, een van de vermeende locaties van het graf van Mozes.
Overnachting in Madaba in Madaba Grand Hotel****

Dag 4: Madaba - Petra - Aqaba
Vandaag kun je via Petra naar Aqaba rijden, een van de meest fascinerende bezienswaardigheden in Jordanië. Petra is één van de wereldwonderen en maakt indruk met zijn prachtige architectuur. De stad werd in de bergen gebeeldhouwd door het Nabatean-volk meer dan 2000 jaar geleden. Na je bezoek aan Petra rijd je door naar Aqaba,
Overnachting in Aqaba in Al Raad Hotel***

**Dagje gisteren niet in de gelegenheid was om Petra te bezoeken, dan is dit vandaag een echte must! Ook kun je ervoor kiezen om even heerlijk tot rust te komen aan het strand.
Overnachting in Aqaba in Al Raad Hotel***

Dag 6: Aqaba - Wadi Rum
Wadi Rum, de woestijnvallei van de bedoeïenen, omlijst door bruine en grillige bergketens, zal indruk maken vandaag. Je overnacht hier midden in de woestijn in een eenvoudige bedoeïentent met eigen douche en toilet.
Overnachting in Wadi Rum in Hillawi Desert Camp

Dag 7: Wadi Rum - Dode Zee
Vandaag rijd je door richting de spectaculaire Dode Zee, die op 400 meter onder de zeespiegel ligt. Zwemmen in de Dode Zee is echt een unieke ervaring die je niet mag missen.
Overnachting aan de Dode Zee in Ramada Resort by Wyndham Dead Sea****

Dag 8: Dode Zee - Amman - Amsterdam/Brussel
Na het ontbijt rijd je terug naar Amman, naar de luchthaven. Hier lever je de huurauto weer in en keer je terug naar Amsterdam of Brussel.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Toledo Hotel
37 Al Razi Street,
Amman, Jordanië
Kaart
37 Al Razi Street, Amman, Jordanië

Het Koninkrijk Jordanië is een land van betoverende schoonheid en grote contrasten. Vanuit de altijd groene en mooie Jordanese vallei kom je terecht in de uitgestrekte woestijn. Jordanië is een land vol met geschiedenis, het land is een mix van oosterse en westerse culturen. Met deze rondreis ontdek je in 8 dagen per huurauto alle hoogtepunten van Jordanië. Je krijgt alle hoogtepunten te zien, zoals de hoofdstad Amman, Romeinse opgravingen in Jerash, de Dode Zee en Petra.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Ryanair, Transavia of Royal Jordanian.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende luchtvaartmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. U kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor u verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien u ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center u verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en / of land verschillend.

Credit card verplicht!
Let op: er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De credit card die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere credit card wordt niet geaccepteerd. De credit card moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De credit card dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal